Keramik – jag säger bara det ordet! Något så fantastiskt underbart att hålla på med! Jag började på kurs för ett par år sedan hos Tina Tombrock i Villberga, och så var det klippt. Går fortfarande på kursen, vi är en lyxgrupp som får lunch serverad, alltid med den mest fantastiska dukning. Man vill aldrig gå hem!
Jag tänkte visa några av mina alster. Mest figurer, det tycker jag är roligast. Inte när de exploderar i ugnen förståss, man får lära sig att inte lämna några luftbubblor kvar inuti figuren. Vilket har hänt mig alldeles för många gånger. Då tar Tina mig avsides när jag kommer, jag ser på hennes min att hon har har ett dåligt besked att meddela mig. Nåja, värst var det förste gången. Även detta vänjer man sig vid.

Liten linnehäst.
Linnetyg, lingarnssvans- och man, linhalm som fyllning. Hemslöjdade ben.

Regn Design jobbar med reklam, illustration och design. Mina kunder är Masesgården, ett hälsohem nära Leksand i Dalarna, samt Villa Långbers, ett mysigt hotell som ligger på toppen av Tällberg.Har dessutom nyligen börjat jobba med Gyllene Hornet på Tällberg, ett barnvänligt hotell med samma ägare som Villa Långbers. Åk dit med ungarna, det finns massor att göra, bl a en underbar pool med rutschkana. Det ordnas barnkalas om man önskar samt teaterkul.

En av mina änglar, skapad av div bra att ha-grejer.